Dit zijn onze kamers

Deze schitterende ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en heeft ook een eigen volledig ingerichte badkamer. De kamer heeft minimaal vier comfortabele slaapplekken die naar wens kunnen worden ingericht. Met een tweepersoonsbed, een extra bed en een stapelbed, kan hier een gezin met drie kinderen prima verblijven. Aangezien dit appartement geen directe toegang tot buiten heeft is er voor dit appartement in de tuin een eigen terras ingericht om ook heerlijk buiten te kunnen genieten van een eventueel zelf bereide maaltijd. Het appartement heeft een functioneel keukenblok met alle benodigdheden om zelf te koken. In 2022 wordt er in dit appartement een afgescheiden slaapkamer voor de ouders gerealiseerd. Het is nog niet bekend wanneer die gereed zal zijn.


Bezetting:Twee volwassen, maximaal 4 kinderen.

Details

Prijzen beginnen bij: 150 per nacht (+taxes and fees)

Dit ruime, volledig ingerichte appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft een groot privé dakterras vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de tuin met zwembad en de verdere omgeving. De grote woonkamer heeft een charmant keukenblokje en alle kook- en keukengerei om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. De volledige badkamer (met ligbad) is alleen bereikbaar via de prachtige (ouder)slaapkamer met tweepersoonsbed (180×200) die gedomineerd wordt door een schitterende haardpartij. In de woon/leefkamer kunnen extra slaapplekken worden ingericht.
De slaapbank biedt zelfs plaats aan twee extra volwassenen, maar vanwege de privacy (bereikbaarheid toilet en badkamer) wel meer geschikt voor leden van één gezin. De gebruikers van de woonkamer kunnen wel gebruik maken van de gemeenschappelijke toilet en badgelegenheid op de begane grond wanneer ze de ouderslaapkamer niet willen verstoren.
Bij bruiloften wordt dit hele appartement het exclusieve verblijf voor het bruidspaar, met voldoende ruimte voor verkleden en soigneren en voldoende privacy!

Details

Prijzen beginnen bij: 165 per nacht (+taxes and fees)

Een mooie grote kamer, gelegen aan de achterkant van het huis met veel privacy heeft een tweepersoons bed (180X200), een éénpersoonsbed (90×200) en een volledige badkamer met eigen toilet en douche. Er kan makkelijk nog een babybedje bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één groter en één klein kind. Tijdens cursussen en trainingen is deze kamer geschikt voor drie volwassen deelnemers.

Details

Prijzen beginnen bij: 150 per nacht (+taxes and fees)

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een volledige badkamer met eigen toilet en douche. Er kan makkelijk een babybedje of een éénpersoonsbed bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.


Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind. Tijdens cursussen en trainingen is deze kamer geschikt voor twee volwassen deelnemers.

Details

Prijzen beginnen bij: 135 per nacht (+taxes and fees)

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een volledige badkamer met eigen toilet en douche. Er kan makkelijk een babybedje bij deze kamer worden bijgeplaatst. Deze kamer kan ook worden ingericht met twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind.

Tijdens cursussen en trainingen is deze kamer geschikt voor twee volwassen deelnemers.

Details

Prijzen beginnen bij: 135 per nacht (+taxes and fees)

Buiten, direct naast het landhuis bij de oude schuur staat een tiny house van het innovatieve potentieel prijswinnende Nederlandse merk Klapkot. Dit ‘huisje’ is verrassend ruim en comfortabel met alles wat nodig is om een heerlijk verblijf te garanderen. De Klapkot -huisjes zijn voorzien van stromen water en elektriciteit.

Details

Prijzen beginnen bij: 160 per nacht (+taxes and fees)