Elevato

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk een babybedje op deze kamer worden bijgeplaatst. Deze kamer kan ook worden ingericht met twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind.

Fortissimo

Buiten, direct naast het landhuis bij de oude schuur staat komende zomer een tiny house van het innovatieve potentieel prijswinnende Nederlandse merk Klapkot. Dit ‘huisje’ is verrassend ruim en comfortabel met alles wat nodig is om een heerlijk verblijf te garanderen. De Klapkot -huisjes zijn voorzien van eigen badkamer, WC en elektriciteit.

Bezetting:

2 persoons bed, stapelbed en slaapbank voor 2 personen

NB. Boeken kan nog niet via de site, omdat we niet precies weten wanneer de Fortissimo beschikbaar komt. We kunnen je op een wachtlijst zetten om meteen te worden geïnformeerd wanneer dit Klapkot in de verhuur wordt opgenomen.

Diminuendo

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk een babybedje of een éénpersoonsbed bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind.

Altissimo

Deze schitterende ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en heeft ook een eigen badkamer. De kamer heeft minimaal  vier comfortabele slaapplekken die naar wens kunnen worden ingericht.  Met een tweepersoonsbed, een goede slaapbank en een stapelbed, kan hier een gezin met vier kinderen verblijven. Aangezien dit appartement geen directe toegang tot buiten heeft, wordt er voor dit appartement in de tuin een eigen terras ingericht om ook heerlijk buiten te kunnen genieten van een eventueel zelf bereide maaltijd. Het appartement heeft een functioneel keukenblok met alle benodigdheden om zelf te koken. In 2022 wordt er in dit appartement een afgescheiden slaapkamer voor de ouders gerealiseerd. Het is nog niet bekend wanneer die gereed zal zijn.

Bezetting:

Twee volwassen, maximaal 4 kinderen.

Brillante

Dit ruime, volledig ingerichte appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft een groot privé dakterras vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de tuin en de verdere omgeving. De grote woonkamer heeft een charmant keukenblokje en alle kook- en keukengerei om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. De badkamer (met ligbad) grenst aan de prachtige (ouder)slaapkamer met tweepersoonsbed (180×200) die gedomineerd wordt door een schitterende haardpartij.

Een luxe uitklapbed biedt plaats aan twee extra volwassenen of twee kinderen. Ook is er een slaapbank aanwezig voor de grotere gezinnen.

 

Crescendo

Deze mooie grote kamer, gelegen aan de achterkant van het huis met veel privacy, heeft een tweepersoons bed (180X200), een éénpersoonsbed (80×200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk nog een babybedje bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één groter en één klein kind.