Elevato

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk een babybedje op deze kamer worden bijgeplaatst. Deze kamer kan ook worden ingericht met twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind.

Diminuendo

Een mooie grote kamer met een tweepersoons bed (180X200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk een babybedje of een éénpersoonsbed bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één klein kind.

Altissimo

Deze schitterende ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en heeft ook een eigen badkamer. De kamer heeft minimaal  vier comfortabele slaapplekken die naar wens kunnen worden ingericht.  Met een tweepersoonsbed, een goede slaapbank en een stapelbed, kan hier een gezin met vier kinderen verblijven. Aangezien dit appartement geen directe toegang tot buiten heeft, wordt er voor dit appartement in de tuin een eigen terras ingericht om ook heerlijk buiten te kunnen genieten van een eventueel zelf bereide maaltijd. Het appartement heeft een functioneel keukenblok met alle benodigdheden om zelf te koken. In 2022 wordt er in dit appartement een afgescheiden slaapkamer voor de ouders gerealiseerd. Het is nog niet bekend wanneer die gereed zal zijn.

Bezetting:

Twee volwassen, maximaal 4 kinderen.

Crescendo

Deze mooie grote kamer, gelegen aan de achterkant van het huis met veel privacy, heeft een tweepersoons bed (180X200), een éénpersoonsbed (80×200) en een badkamer met douche en WC.  Er kan makkelijk nog een babybedje bij deze kamer worden bijgeplaatst. Het tweepersoonsbed kan ook worden geplaatst als twee éénpersoonsbedden. Deze kamer wordt verhuurd inclusief ontbijt voor twee volwassenen.

Prima geschikt voor twee volwassenen en eventueel één groter en één klein kind.